Er du usikker på hva du skal studere?

Vrir du hodet i hva du skal studere eller hva du ønsker å jobbe med?

Du er ikke alene! Det er nok ingen fasitsvar her, og gjennom livet så forandrer man seg og man vokser på en rekke områder.

Studier du ønsker å ta i dag eller jobber du tror du vil trives i, er kanskje ikke de riktige om noen år. Det er slik livet er, og slik det skal være. Forandring er sunt, og på veien vil du få nye interesser og områder du vil fokusere på – og da er det slik for mange; at man velger å ta nye studier eller å finne seg en annen type jobb.

I listen under finner du noen artikler som forhåpentligvis kan lede deg på et eller flere skritt i riktig retning. Husk at det ikke er noe «unormalt» i å verken bytte studier eller jobb med tiden. Ofte kan det være lurt for å få ny energi, en ekstra inspirasjon og ikke minst det å lære noe helt nytt. Kanskje innen et annet fagområde?

Ansattnett.no

Trykk på Facebook-ikonet for å dele på Facebook
Share on facebook
Facebook