Anbefalte nettkurs og bøker

Dette er en oversikt over nettkursene og bøkene du kan lese mer om på denne siden:

«Du er sjef over ditt eget liv – Personlig utvikling for unge!

«Du Er Sjef Over Ditt Eget Liv», er en bok som skal hjelpe unge (ungdom og unge voksne) i det ofte utfordrende livet med mange vanskelige valg, usikkerhet, det å føle at man ikke passer inn, at valg vil gi konsekvenser og at man i tidlig alder bør tenke på fremtiden. En bok som også tar utgangspunkt i egne erfaringer, hvor man selv skulle ønske at man visste mye mer i ung alder – slik at man kunne ha vært bedre forberedt «på livet».

Du Er Sjef Over Ditt Eget Liv

Her finner du boka «Du er sjef over ditt eget liv«.

«GründerTotal» – Det du må kunne for å drive eget (web og digitale tjenester)

En perfekt startpakke for gründere, nye og allerede etablerte virksomheter, studenter og andre som ønsker å lære mer om web og digitale tjenester. I dette nettkurset lærer du om de viktigste temaene som er nødvendig for å komme i gang og lykkes på nett!

Enten du allerede har startet en egen virksomhet, bistår andre virksomhetseiere eller planlegger å starte din egen virksomhet, så er dette kurset gi deg nyttig og viktig kunnskap.

Grundertotal-nettkurs

Les mer om nettkurset «GründerTotal».

RPA – Robotic Process Automation

Hvordan endrer RPA måten vi jobber på? Dette introkurset gir deg viktige fakta for å forstå RPA, mulighetene med RPA og hvordan du og din virksomhet kan komme i gang med RPA.

Nettkurs i RPA

Les mer om nettkurset i RPA og vær en av de som forstår hvordan RPA kan være en viktig bidragsyter i Din virksomhet!

Content Management Systemer (CMS) for virksomheter

Det stilles i dag større krav til en virksomhet for å lykkes i et informasjonssamfunn. Informasjonsmengden vokser og mange virksomheter har i større eller mindre grad mistet oversikten over eget innhold. Samtidig bidrar ikke alltid systemene i virksomheten til en effektiv arbeidshverdag. Antall kanaler virksomheter må være synlige i, øker også – noe som krever enda mer av både ansatte og en publiseringsløsning.

Hovedfokuset i denne e-boken vil være nettsider som informasjonskanal, men også som arbeidsverktøy for ansatte (brukere) og redaktører. Boken tar ikke opp tema som hvilke leverandører eller publiseringsløsninger du bør velge til ulike formål, men fokuset er mer generelt på hva du og din virksomhet må vurdere ved anskaffelse av en slik løsning, og hva som er viktig for å lykkes ved innføringen og bruken av et CMS.

CMS for virksomheter

Les mer boka «Content Management Systemer (CMS) for virksomheter».