Anbefalte nettkurs og bøker

Dette er en oversikt over nettkursene og bøkene du kan lese mer om på denne siden:

«Det du ikke lærer på skolen» – en perfekt guide i livet, for unge!

«Det du ikke lærer på skolen» er en e-bok som skal hjelpe unge i det daglige – det ofte utfordrende livet med mange vanskelige valg som de fleste av oss har opplevd med årene. Som forelder, så opplever noen at det kanskje ikke alltid er like enkelt å prate med sine barn om ulike tema, og akkurat derfor kan denne e-boka være med på å hjelpe.

Her finner du boka «Det du ikke lærer på skolen».

«GründerTotal» – Det du må kunne for å drive eget (web og digitale tjenester)

En perfekt startpakke for gründere, nye og allerede etablerte virksomheter, studenter og andre som ønsker å lære mer om web og digitale tjenester. I dette nettkurset lærer du om de viktigste temaene som er nødvendig for å komme i gang og lykkes på nett!

Enten du allerede har startet en egen virksomhet, bistår andre virksomhetseiere eller planlegger å starte din egen virksomhet, så er dette kurset gi deg nyttig og viktig kunnskap.

Grundertotal-nettkurs

Les mer om nettkurset «GründerTotal».

RPA – Robotic Process Automation

Hvordan endrer RPA måten vi jobber på? Dette introkurset gir deg viktige fakta for å forstå RPA, mulighetene med RPA og hvordan du og din virksomhet kan komme i gang med RPA.

Nettkurs i RPA

Les mer om nettkurset i RPA og vær en av de som forstår hvordan RPA kan være en viktig bidragsyter i Din virksomhet!

E-postmarkedsføring – Fokus på nyhetsbrev

E-postmarkedsføring i form av utsending av e-poster og nyhetsbrev er en svært effektiv form for å nå ut med mest mulig tilpassede budskap til dine målgrupper. De fleste i dag sender ut det samme nyhetsbrevet til alle sine potensielle og eksisterende kunder. Er det lurt?

Samtidig er det veldig få som gjør et riktig forarbeid før e-poster og nyhetsbrev sendes ut. Innhold, budskap m.m. testes ikke ut, noe som kan ødelegge intensjonen med det man ønsker å få ut av utsendingen.

Det samme gjelder det å analysere effekten av utsendte nyhetsbrev. Her er det mange som har mye å lære, og i dette minikurset vil du få mange tips på veien for hvordan du bør gå fram på en rekke områder.

Nettkurs i e-postmarkedsføring

Les mer om nettkurset «E-postmarkedsføring – fokus på nyhetsbrev».

Content Management Systemer (CMS) for virksomheter

Det stilles i dag større krav til en virksomhet for å lykkes i et informasjonssamfunn. Informasjonsmengden vokser og mange virksomheter har i større eller mindre grad mistet oversikten over eget innhold. Samtidig bidrar ikke alltid systemene i virksomheten til en effektiv arbeidshverdag. Antall kanaler virksomheter må være synlige i, øker også – noe som krever enda mer av både ansatte og en publiseringsløsning.

Hovedfokuset i denne e-boken vil være nettsider som informasjonskanal, men også som arbeidsverktøy for ansatte (brukere) og redaktører. Boken tar ikke opp tema som hvilke leverandører eller publiseringsløsninger du bør velge til ulike formål, men fokuset er mer generelt på hva du og din virksomhet må vurdere ved anskaffelse av en slik løsning, og hva som er viktig for å lykkes ved innføringen og bruken av et CMS.

CMS for virksomheter

Les mer boka «Content Management Systemer (CMS) for virksomheter».

Sikkerhetskurs i bruk av elektrisk sparkesykkel

Det er viktig med gode vaner i trafikken fra tidlig alder, men også å vedlikeholde kunnskapen og kjenne til hvilke lover og regler som gjelder. Akkurat derfor er dette minikurset laget, både for unge og voksne.

Nettkurs i bruk av elektrisk sparkesykkel

Les mer om nettkurset «Sikkerhetskurs i bruk av elektrisk sparkesykkel».