Lag CV og jobbsøknad automatisk med vår BOT

Synes du det er hodebry å lage CV og skrive jobbsøknad? Prøv vår CV-bot og jobbsøknadsbot! Det gjør alt langt enklere 🙂 Fyll ut svarene på spørsmålene Boten stiller, og straks har du en PDF-fil klar!

NB! Ingen data lagres i våre systemer, så du kan trygt bruke tjenesten.

Lag din CV gratis!

Synes du det er litt vanskelig å lage en CV? Fortvil ikke. Du kan gratis bruke vår CV-Bot som vil gi deg en fin og ryddig CV på få minutter. Fyll ut det CV-Boten ber deg om, og vipps, så har du en CV du kan bruke til jobbsøknader.

Klikk her for å gå til CV-boten!

Lag din jobbsøknad med vår jobbsøknadsbot!

Vrir du hodet når du skal skrive jobbsøknader eller sliter du med å få jobb? Prøv vår jobbsøknads-Bot. Den vil gi deg en ryddig og oversiktlig jobbsøknad som vi håper vil hjelpe deg til å få jobben du vil ha!

Klikk her for å gå til jobbsøknads-boten!

Trenger du en enda mer profesjonell CV eller jobbsøknad, så ta kontakt med oss på post@ansattnett.no og vi hjelper deg i mål!

Send oss gjerne en tilbakemelding til post@ansattnett.no hvis du likte våre BOT’er, har lyst til å takke oss eller gi ris.. eller hvis du har forslag til andre tjenester vi kan lage for arbeidstakere og lesere/brukere av Ansattnett.no. Vi er her for dere!